zaterdag 3 september 2011

3. Modern Family

Het derde fijne ding op deze blog zal gaan over de Amerikaanse tv-serie 'Modern Family'. Deze serie verdient een plek op deze blog omdat de twee seizoenen (het derde seizoen begint bijna! Hoezee!) me keihard aan het lachen hebben gemaakt.
De serie gaat over drie gezinnen: de senior, Jay, die is getrouwd met een jonge Colombiaanse dame, Gloria. Gloria's zoontje, Manny ('MAAANY!!') is met zijn 9 jaar een hopeloze romanticus. Jay is tevens de vader van Claire en Mitchell die elk hun eigen gezin hebben. Claire is getrouwd met de ietwat onhandige Phil, die eigenlijk zijn highschool jaren nog over wil doen. Samen hebben zij drie kinderen: de populaire, maar niet erg slimme Haley, de hoogbegaafde Alex en de naïeve Luke. Mitchell is samen met zijn partner Cameron, die net iets te veel van showtunes houdt en in zijn vrije tijd een enge clown nadoet. Samen hebben zij een Vietnamese dochter geadopteerd, Lily. Lily's taak is vooral om zich nergens iets van aan te trekken, wat tot hilarische taferelen leidt.
In elke aflevering komen de drie gezinnen aan bod, waarin we kunnen kijken naar het reilen en zeilen van de personages. De grappigste aflevering is de aflevering waarin Gloria Jay wil verrassen met kleine stukjes kaas. Door haar zware Colombiaanse accent komt dit echter niet over en wordt haar man verrast met een doos vol mini-Jezusjes. Ter illustratie kun je het fragment hieronder zien:
De serie heeft me meerdere keren aan het huilen gemaakt van het lachen. Het is dus zeker de moeite waard om een paar afleveringen te gaan kijken.

Fijn weekend!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten